To je to što me zanima!

Električne žice iz uništenih kutija nadohvat maloj djeci

Na popularnom šibenskom šetalištu, Perivoju Roberta Visianija, već danima su otvorene instalacijske kutije, koje su uništili huligani
Vidi originalni članak

Prije desetak dana ogorčeni su Šibenčani u radijskoj emisiji upozoravali na otvorene instalacijske kutije za javnu rasvjetu, ali nadležni iz grada nisu poduzeli ništa kako bi riješili problem, požalio se naš čitatelj J.K iz Šibenika.
Na popularnom šetalištu starih i mladih, Perivoju Roberta Visianija, instalacijske kutije zjape otvorene već danima. Roditelji strahuju za djecu jer ne znaju jesu li instalacije pod naponom. U neposrednoj blizini nalaze se škola i knjižnica.
- Ne želimo niti pomisliti na to što se loše može dogoditi djeci dok se bezbrižno igraju u blizini opasnih kutija. Roditelj sam šestogodišnje djevojčice i bojim se za njenu sigurnost - kaže J.K.
Grad Šibenik upoznat je s problemima i pokušava ih riješiti.
- Čim doznamo za uništavanje kutija, odmah naručujemo nove dijelove kako bismo popravili štetu. U Šibeniku ima mnogo huligana koji noću iznova unište kutije i na to je nemoguće utjecati - rekao je Ante Bego, zadužen za građevinsko-tehničke poslove.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • entoni 23.10.2007.

    BRAVO KOKYCA!!!!!!! SRAMOTA ZA GRAD !!!!!!!!!

  • kokyca 23.10.2007.

    PA TO JE KOD NAS REALNOST, PRVO NETKO MORA NASTRADATI DA BI SE RIJEŠIO PROBLEM.........

  • user_2858 23.10.2007.

    Hehe, ruzno je reci tako nesto, ali ovo je stvarno strašno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare