To je to što me zanima!

Elektrošokerom omamila ženu da opljačka trgovinu

Split: Dok je prodavačica S.L. (26) otvarala kasu, Tamara ju je napala elektrošokerom. Omamljena S.L. uspjela se dići s poda i pobjeći iz trgovine...
Vidi originalni članak

Tamara G. (23) pokušala je elektrošokerom u ponedjeljak u 19.40 sati opljačkati splitsku trgovinu donjeg rublja 'Bellissima'. Došla je pred zatvaranje trgovine uvučene u staroj gradskoj jezgri  i isprobavala grudnjake.
- Izgledala je kao normalna mušterija. Isprobavala je grudnjake u kabini i ništa nisam posumnjala. Bile su tu još neke mušterije, a kad su otišle, s leđa me nekoliko puta iz kabine stresla elektrošokerom. Pala sam na pod - opisala je prodavačica S.M. (26). Elektrošoker ju je na kratko paralizirao, nije mogla ni govoriti.
- Nekako sam došla sebi te iskoristila njenu nepažnju i krenula van iz radnje. Sjetila sam da sam ostavila ključ u bravi, jer sam se spremala zatvoriti dućan i vratila sam se. Pljačkašica je upravo kupila svoje stvari, te sam je zaključala unutra. Poludila je. Vikala je 'Otvaraj vrata! Prebit ću te!' Nije mi padalo napamet, već sam pozvala policiju - ispričala je hrabra trgovkinja. Kaže kako je Tamara tek tada ispraznila kasu, te pokušala izaći kroz mali prozor na WC-u. Nije uspjela, te je kroz prozor izbacila eletrošoker i sama nazvala policiju, tobože, da ju je prodavačica zaključala i napala.
- Za 10-ak minuta stigao je policajac i oružjem je prisilio da legne na pod i stavio joj lisice. Potom su je doveli u postaju. Još sam u šoku i pod stresom od svega - priča prodavačica.
Oko 700 kuna iz pljače policija je našla u Tamarinoj čarapi, a elektrošoker na podu kod trgovine. Trgovkinja je zatražila pomoć u splitskoj bolnici. Zadobila je manje opekline butine, leđa i prsnog koša.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Igraine7 14.09.2010.

    Predlažem najozbiljnije da drže u dvorištu iza dućana pitt bulla.

  • Igraine7 14.09.2010.

    Jel policija naša još na godišnjem ili?!

  • mala marijana 14.09.2010.

    Možda bi i trgovci trebali imati elektrošokere za samoobranu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare