To je to što me zanima!

Elton John, Paul McCartney i Tom Jones pjevaju Elizabeti

Uzvanici, koji su dobili karte putem lutrije, osim na koncert vrhunskih zvijezda pozvani su i na piknik s kraljevskim delicijama u vrtu Buckinghama
Vidi originalni članak

Pjevač Gary Barlow i BBC organiziraju koncert u povodu 60-godišnjice vladavine britanske kraljice Elizabete II u Buckinghamskoj palači. Uz kraljicu prisustvovat će vojvoda od Edinburgha i ostali članovi kraljevske obitelji. Uzvanici, koji su dobili karte putem lutrije, pozvani su i na piknik u vrtu Buckinghamske palače. Na pikniku isprobat će recepte kraljevskog kuhara Marka Flanagana i popularnog Hestona Blumenthala.  Svatko će dobiti škotskog lososa, povrtnu juhu i specijalno kraljevsko jelo od piletine.  

Glavni izvođači će biti Shirley Bassey, Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, JLS, Elton John, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness, Paul McCartney, Cliff Richard and Ed Sheeran. Koncert počinje u 19:30 sati.

Na kraju koncerta, u 22:00 sata, više od 4,000 baklji bit će zapaljeno u Ujedinjenom Kraljevstvu i diljem svijeta povodom kraljičinog dijamantnog jubileja. 


Idi na 24sata

Komentari 3

  • macko1441 04.06.2012.

    Tko li to sve plaća... no coment.

  • palica 04.06.2012.

    kak mene libo za tog bakutanera starog...60 godina baba vlada...zamisli da je Hrvatska kraljevina bila i da dinastija Sanader vlada stolječima ili tak neki jazavac...uzas

  • čamil 04.06.2012.

    A hoće li princ Filip pričati viceve, ili će pozvati Mesića Stipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare