To je to što me zanima!

Elvis: Još vam neću reći kako sam ubio taksista...

Elvis Šopić (21) je u siječnju ove godine s dva metka u čelo iz skraćene puške ubio taksista Igora Čustića (30), a potom zapalio automobil
Vidi originalni članak

Elvis Šopić (21) pred sudom je izjavio da je kriv za ubojstvo taksista Igora Čustića (30), ali ne na način za koji ga se tereti u optužnici. Obranu će iznijeti na kraju suđenja. Šopić je u siječnju ove godine s dva metka u čelo ubio Čustića, a potom zapalio automobil. Šopić nije poznavao Ćustića. Izabrao ga je jer je bio prvi na redu za vožnju. Taksist Srećko Pavić, koji je te noći s Čustićem bio na taksi stajalištu kod zadarskog kolodvora, opisao je kako je Šopić došao na stajalište i tražio da ga netko odveze u Korlat. Rekao je da je Čustić platio danak svom neiskustvu. Na početku suđenja pročitana je i psihološka anamneza obitelji Šopić. Otac Elvisa Šopića je kronični alkoholičar. Nekoliko je puta bio na liječenju. Zlostavljao je sinove Elvisa, Denisa i Juricu te suprugu Kosu. Ona se liječila na psihijatriji u Šibeniku. Denis i Elvis bili su u udomiteljskim obiteljima, dok je brat Jurica smješten u psihijstrijskoj ustanovi u Popovači zbog teškog ubojstva. Psihijatar je utvrdio i da Šopić ima poremećaj osobnosti, ali je u trenutku zločina bio ubrojiv. Sam Šopić psihijatrima je ispričao da je novac uglavnom trošio na prostitutke i provode, a oružje je kupio jer se bojao braće svoje 17-godišnje djevojke. Ona je s Šopićem ostala u drugom stanju, a kada je Šopiću rekla da je trudna, navodno joj je zaprijetio da će ubiti i nju i dijete. Otac ubijenog Igora, Filip Čustić, kazao je kako noćima ne spava te mu je izuzetno teško gledati ubojicu u sudnici.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sokrates 24.11.2008.

    Šteta je njega u zatvor! Tribalo bi mu propucat oba koljena i oba skočna zgloba s dva metka, i pustiti ga živi s protezom!

  • Gatsby 24.11.2008.

    Eh da mi je vidjet facu od ovog debila što je tako histerično nabio 100 minusa na komentar od Buzdovana. To je neki Šopić 2.

  • josica 24.11.2008.

    Srpska stoko, nemaš pojima što te čeka u ćorki. pedofile i takve najviše "vole". Krepaj, j...m ti srpsku mamicu Kosu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare