To je to što me zanima!

Emotivan susret: Vojnik svoju kćerku (5) iznenadio u školi

Dok je Ellien razred sjedio oko učiteljice Eric je ušao u sobu. Ellie je odmah otrčala tati u zagrljaj, a svima okupljenima navrle su suze na oči. Plakale su i učiteljice
Vidi originalni članak

Nitko u školi nije mogao zadržati suze kada je zapovjednik američke vojske Eric Perkins u utorak ušao u razred svoje 5-godišnje kćeri koja ga nije vidjela više od osam mjeseci, piše Daily Mail

Perkins je bio u misiji u Afganistanu i sa svojom Ellie razgovarao je samo na Skypeu. 

- Nisam siguran hoće li se ukočiti od šoka ili mi potrčati u zagrljaj - rekao je Eric prije dolaska u školu u Charlotteu. 

Dok je Ellien razred sjedio oko učiteljice, Eric je ušao u sobu. Ellie je odmah otrčala tati u zagrljaj, a svima okupljenima navrle su suze na oči. Plakale su i učiteljice. Nakon emotivnog susreta učiteljica je djevojčicu pustila ranije kući kako bi mogla nadoknaditi vrijeme s ocem. 

- Bila sam jako uzbuđena kad sam ga vidjela. Jedva čekam da s tatom odem u McDonald's i igram se s Barbikama - rekla je Ellie. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • meri1967 07.02.2012.

    nije mi jasno što dijee od 5 god.radi u školi???

  • LeonardaGrandverger 31.01.2012.

    Moj tata je u Afghanistanu i vidimo se jedino preko Skype - a, ali ipak nisam u hrvatskim novinama kao netko iz druge zemlje! :)

  • Prva Proleterska_1 31.01.2012.

    Vratio se kiler iz Afganistana i sada glumi ljudskost. ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare