To je to što me zanima!

'Energenti za režije u idućih godinu dana neće poskupjeti'

Vlada vodi pametnu energetsku politiku i brine o državi, građanima i industriji, rekao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i demantirao medije o poskupljenju režija
Vidi originalni članak

Nakon novinskih napisa kako bi režije do kraja godine mogle biti više za 1620 kuna, posebno zbog cijene energenata, oglasio se i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. 

Tvrdi kako se to neće dogoditi u narednih godinu dana. 

- Vlada vodi pametnu energetsku politiku i brine o državi, građanima i industriji - dodao je. 

Vrdoljak tvrdi da nema informaciju da splitska brodogradilišta teže dobivaju poslove od drugih. Napomenuo je kako posao trebaju dobiti najbolji i najkonkurentniji. Smatra da bi se brodogradilišta trebala orijentirati na strano tržište.

Komentirao je i prosvjed zbog izmjena ZOR-a.

- Hrvatska treba veću konkurentnost industrije i gospodarstva - kaže.

Na pitanje hoće li HEP, kao Inina tvrtka Prirodni plin, na plinskom biznisu biti na gubitku, kazao je kako može garantirati da HEP u tom poslu neće gubiti, a da za odgovor o gubicima Prirodnog plina, on nije prava adresa.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • zadomihrvatsku 27.02.2014.

    Laže čim zine!!

  • mrzovoljni 27.02.2014.

    "Vlada brine o svojim građanima" E moj gospodine mi nismo VAŠI nego baš suprotno vi ste naši i tako bi se trebali ponašati. Inače poznato je da gad krenu priče ,a one dolaze iz vaših ureda , vrlo se brzo i obistine.

  • SAINT 27.02.2014.

    Vrdoljak i Maras ko Lolek I Bolek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare