To je to što me zanima!

Engleska: Žena (45) pala s litice smrti i preživjela je

Neimenovana 45-godišnja Britanka preživjela je pad s litice Beachy Head kraj Eastbournea. Sa stijene su u lipnju skočili i roditelji s mrtvim sinom
Vidi originalni članak

Britanka (45) u nedjelju preživjela je pad s 183 metara visoke litice Beachy Head kraj Eastbournea. Udarila je u stijenu nakon 62 metra slobodnog pada i slomila nogu. Izvukla ju je spasilačka služba i helikopterom odvela u bolnicu jer je slučajni prolaznik vidio ženu na rubu i pozvao pomoć. Policija još nije sigurna je li se žena bacila ili je pala.
U lipnju prošle godine policija je na istoj zloglasnoj litici uhitila suicidalnog oca koji je krenuo prema litici s dvoje djece. Prijateljima je rekao kako će skočiti jer mu je dosta svega.
S kobne litice, samo 48 sati ranije, par je skočio s mrtvim sinom. Neil i Kazumi Puttick, shrvani bolom, nisu mogli prihvatiti smrt petogodišnjeg sina Sama. Skočili su s njegovim tijelom u ruksaku. Starija Britanka poskliznula se nekoliko dana kasnije i pala. Kao i 45-godišnja Britanka, zaglavila je na grebenu. Spasilačka služba ju je izvukla. Policija vjeruje kako se nije pokušala ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marisol 04.01.2010.

    sva sam se najezila zbog ovih rodtelja koji su se bacili sa svojim mrtvim sinom,prestrasno...

  • ivedome 04.01.2010.

    Ma nije to pokušaj samoubojstva, sigurno je brala šparuge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare