To je to što me zanima!

Epidemiolozi zabrinuti: 'Trebalo se prije procijepiti. Mi još nismo naučili lekciju. Stiže teška zima'

Oni koji su cijepljeni na početku, u prosincu i siječnju, sad već imaju pad imuniteta, a javile su se i subvarijante delte, upozorava Miroslav Venus
Vidi originalni članak

I s 3360 novozaraženih, koliko ih je bilo jučer, Hrvatska se još dobro drži u odnosu na dosad najlošiji, drugi val korone, koji je vrhunac imao lani u prosincu, prije masovnijeg cijepljenja građana. Kad se promatra maksimalni broj novozaraženih, hospitaliziranih i preminulih u sva četiri vala, sad je lošije nego u prvom valu, ali još je bolje nego u drugom i trećem.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 27.10.2021.

    kraće rečeno = imunizacija je dužnost kolektiva, a ne pojedinaca. da, to je dužnost, a ne obveza-prisila ili što već sve se ne navodi. nedaj bože da do rata opet dođe, tko će braniti ovu državu kad 50% njih pobjegne jer imaju strah od oružja :)

  • 27.10.2021.

    poštovani komentatori, zborite potpuno ispravno i slažem se s vama. što se tiče osobnog zdravlja i izbora i gledanja samog sebe razmišljamo potpuno isto. međutim, u ovoj priči nismo sami i ne radi se tu samo o našem osobnom zdravlju. ne radi se samo isključivo o zdravlju, radi se o kompletnoj ekonomiji, funkcioniranju normalnog života kao nekada itd. radi se o jako jako puno navaca koji ionako loše stanje u državi produbljuju itd. tiče se jako puno toga nas svih kao kolektiva. a zbog uskogrudnih antivaksera poput vas - kolektiva nema.... posljedice su strašne. ne možete ni zamisliti koliko strašne... lp

  • 27.10.2021.

    Dečki bravo za vas vidim da komentirate uljudno 😊 valjda zato bivate nagrađeni negativnim ocjenama 😄 sve jasno.... btw. slažem se da bi brojka danas mogla biti veća od 3.500, ali pričekajmo vijest. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare