To je to što me zanima!

Erdogan je spasio muškarca koji je htio skočiti s mosta

Naređujući vozilima da se zaustave, Erdogan je uputio tjelohranitelje i savjetnike prema muškarcu, a on mu se izravno obratio kroz otvoren prozor automobila
Vidi originalni članak

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan iskoristio je svoju elokvenciju kako bi odvratio muškarca koji se spremao skočiti s mosta u Istanbulu, pišu u petak turski mediji.

Dok je prelazila most na Bosporu, koji veže europski i azijski dio Turske, visok 64 metra, kolona s turskim predsjednikom prolazila je pored muškarca koji je prijetio da će se baciti, piše agencija Dogan.

Naređujući vozilima da se zaustave, Erdogan je uputio tjelohranitelje i savjetnike prema muškarcu, a on mu se izravno obratio kroz otvoren prozor automobila.

Prije toga, policija je pokušavala sat i pol vremena odvratiti muškarca od skoka, dok je Erdoganu trebalo pet minuta.

Novost je odmah zauzela naslovnice turskih medija. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Petar1404 26.12.2015.

    da baš!

  • Cocosh Anel 26.12.2015.

    koji spinovi, ne vjerujem...inače je poznato da kad predsjednik ide nekom rutom, tajna služba ostavlja raznorazne domaćice sa šerpama kraj puta, djeca se igraju šprihericama, lovci peku rakiju, dovode sumnjive suicidalne tipove da šeću kraj puta, itd...koje su ovo jeftine fore za primitvne turke zaluđene ''prorokom'' i njegovim hardcore sljedbenikom...

  • patagonija1 26.12.2015.

    A tko će tebe spasiti ? Možda Putin ? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare