To je to što me zanima!

Erdoganu pozlilo na molitvi u Istanbulu: Pružali mu pomoć

Po pisanju lista Hurriyet, Erdoganu je pružena hitna medicinska pomoć pošto je tijekom molitve u džamiji Mimar Sinan "nakratko osjetio slabost". Erdogan je objasnio da mu je pao krvni tlak.
Vidi originalni članak

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan u nedjelju je izjavio da se osjeća dobro, nakon prolazne slabosti koju je osjetio tijekom molitve u istanbulskoj džamiji. 

Po pisanju lista Hurriyet, Erdoganu je pružena hitna medicinska pomoć pošto je tijekom molitve u džamiji Mimar Sinan "nakratko osjetio slabost". 

Neki mediji pišu da je turski predsjednik nakratko izgubio svijest u džamiji, no informaciju nitko nije službeno potvrdio. 

Erdogan je objasnio da mu je pao krvni tlak.

"Bogu hvala, brzo sam se oporavio. Sad se osjećam dobro i možemo nastaviti s predviđenim programom", prenosi vladina novinska agencija Anadolija.

Kazao je i da će poslijepodne sudjelovati u svečanosti koju organizira njegova stranka, čiji će članovi obilježiti završetak ramazana. 

Erdogan (63) je jedan od vodećih turskih političara od 2003. Najprije je obnašao premijersku dužnost, a od 2014. je predsjednik države. U mladosti se poluprofesionalno bavio nogometom te i danas nastoji ostaviti dojam snažne, energične i vitalne osobe. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Legion0102 26.06.2017.

    Vidim pljuje se na veliko... tako ste govorili i za Gadafia Sadama i eto gdje smo sad.. ne daj Bože da i ovog 'diktatora' koji je isplatio sav dug MMFu i podigao ekonomiju na višu razinu bude žrtva 'demokracije zapada kamo ćemo s 70 mil Turaka? imamo mi sreće da smo sve rasprodali inače bi bilo i ovdje mnogo 'diktatora'

  • ddd1234 26.06.2017.

    A kad ce pozliti Putinu?

  • MH08 25.06.2017.

    Pa bio bi to dobitak za covjecanstvo da je otegnuo papcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare