To je to što me zanima!

Esih odgovorila Plenkiju: "Ako sam ja Goebbels, on je Marx!"

Da se ni on ni ja ne bismo vraćali u prošlost pa da on mene ne bi uspoređivao s Goebbelsom, a ja njega s Marxom, vratimo se u sadašnje doba i okrenimo budućnosti gdje mu je uzor Angela Merkel, rekla je
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjeg sukoba u Saboru kada je premijer Andrej Plenković poručio Bruni Esih da bi bila "dobra ministrica narodnog prosvjetiteljstva i propagande u nekim drugim vremenima u nekim drugim zemljama", aludirajući pritom na Goebbelsa, Esih mu nije ostala dužna. 

- Jako se uzrujao - komentirala je Esih za Dnevnik.hr i dodala da je okupljao medije kako bi točno rekao ono što je htio da ga se pita. 

PREMIJER NAKON SABORA: Usporedio Esih s Goebbelsom: 'Bila bi ministrica propagande'

- Podsjetila bih na njegov maturalni rad o sredstvima masovnih komunikacija što znači da je upoznat s nekim drugim načinima komuniciranjima s masama, a uzori su mu bili Marx i Kardelj koje je opširno citirao - rekla je Esih. 

Poručila je da se ne želi vraćati u prošlost. 

- Da se ni on ni ja ne bismo vraćali u prošlost pa da on mene ne bi uspoređivao s Goebbelsom, a ja njega s Marxom, vratimo se u sadašnje doba i okrenimo budućnosti gdje mu je uzor Angela Merkel pa neka se ponosi time - zaključila je Esih. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • projekt_venus 15.11.2018.

    Još nisam čula da nekoga uvrijediš tako da mu daš kompliment :))) Marx je bio filozof, ekonomist, osnivač Međunarodnog saveza radnika, najveći kritičar kapitalizma i još tisuće drugih stvari, a Goebbels je bio Hitlerov potrčko. Možda da Bruna prije nego što Plenkovića „uvrijedi“ komplimentom, pita svog ljubavnika Hasu koja je razlika između Marxa i Goebbelsa, ipak je on povjesničar :))) Ovo je otprilike kao da je Plenković Brunu usporedio sa Glasnovićem, a ona njega sa Teslom

  • bimbo1 15.11.2018.

    Nikako da pokopamo prošlost od koje zaziru desničari i levičari. Dole jedni i drugi, vrag neka vas nosi.

  • lilianst 15.11.2018.

    Oboje su odurni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare