To je to što me zanima!

Eternal flame: Jadranka i Borut likovi ljubavne priče

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
I hrvatski i slovenski mediji primijetili su prisnost premijerke J. Kosor i slovenskog kolege Pahora što je nekog podsjetilo na jednu poznatu pjesmu
Vidi originalni članak

Nakon godina napetih odnosa Hrvatske i Slovenije sve se promijenilo od kada je na mjesto premijerke došla Jadanka Kosor. Slovenski premijer Pahor i Jadranka Kosor usklađuju odjeću na sastancima, sjede uz otvoreni kamin i višegodišnje trzavice rješavaju bez većih problema. Izjava premijera Pahora da se vatra u kaminu može ugasiti, ali ona između njega i Kosor ne, punila je novinske stupce. Dan nakon sastanka na Kranjskoj gori Pahor je izjavio kako se stvari o kojima su razgovarali već rješavaju. Nekoga je njihov odnos asocirao na pjesmu 'Eternal flame' pa se potrudio, složio kratak film  i objavio ga na Youtubeu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • klaus1 17.01.2010.

    Kosorovoj svaka čast!Bolje da gradi mostove,pogotovo sa susjedima ,nego kao onaj napuhani i pepotentni Sanader,koji se ponašao kao da je predsjednik SAD-a.To što postoji odrađena malo veća simpatija među njima,može samo dobro doći i Slovencima i Hrvatima.

  • the.king 16.01.2010.

    Dojam je da što god naša Jadranka poželi,Borut će deblokirat.

  • crnilabud 16.01.2010.

    ...udaj se za nj i odmah smo u eu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare