To je to što me zanima!

Etički odbor suspendirao Antoniju Balek i trenera

Antonija je prijateljica s Dunjom Marušić, koja je, navodno, pronevjerila novac udruge invalida. Ona je osnivačica atletskoga kluba za invalide
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Darko Matić odbio je bilo kakvu pomisao da dokumentacijom potkrijepi činjenicu da je Antonija Balek uistinu invalidna osoba koja treba kolica. Opetovano je ponavljao kako su liječnički nalazi tajna. U nizu kontradiktornih situacija u slučaju zlatne paraolimpijke najnovija je njezino prijateljstvo s Dunjom Marušić, osnivačicom atletskoga kluba za osobe s invaliditetom Split i omiške Udruge osoba s invaliditetom Agape. D. Marušić, koja je velika podrška Antoniji Balek, u udruzi Agape sumnjiče za pronevjeru novca.

SUSPENZIJA DO DALJNJEG
Na temelju prijave predsjednika Hrvatskog Paraolimpijskog odbora (HPO) Ratka Kovačića, etički odbor HPO-a pokrenuo je postupak za utvrđivanje stvarnih navoda i činjenica koje su prethodile i koje su dovele do javnih istupa dvostruke paraolimipijske pobjednice Antonije Balek, njezinog trenera Ivice Jakeljića i izbornika Paraolimipijske reprezentacije Branka Omazića te donio odluku o njihovoj suspenziji. Suspenzija će biti na snazi do zaključenja disciplinskog postupka, neovisno o odluci u prvom ili drugom stupnju disciplinkog postupka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • svi_smo_doma 07.10.2008.

    Slažem se Lobotomix, u državi u kojoj pošteni ljudi pred televizijskim kamerama moraju skrivati svoja lica, a čudaci i kriminalci se ku**e po svim medijima, ova se žena samo dobro uklopila. Ugrabila je svojih \"5 minuta slave\" i rasteže ih koliko može. Za koji tjedan, ona i njeni problemi će pasti u zaborav, a osobe iz prve rečenice će i dalje buditi čuđenje ili stravu.

  • user_29625 07.10.2008.

    Država Antoniji treba pružiti psihijatrijsku pomoć,a za svijet nas zaboli neka stvar,neka oni prije riješe svoje dopingirane.

  • Goodman 06.10.2008.

    I jel se vise otkrilo tko koga mulja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare