To je to što me zanima!

"EU je danas dobila jedan od najljepših europskih prostora"

Predsjednik je potpisivanje Ugovora komentirao i na svom Facebook profilu. S Europom je Hrvatska bogatija, s Hrvatskom je Europa bogatija, napisao je Josipović
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je potpisivanje pristupnog ugovora s Europskom unijom komentirao i na svom Facebook profilu. Napisao je kako Hrvatska svoju teško stečenu suverenost danas ne predaje EU. Ističe kako dio svoje suverenosti Hrvatska ulaže u Europsku uniju.

- Ovim činom Europa je s Hrvatskom dobila jedan od najvrednijih i najljepših europskih prostora, ali nadasve Republiku Hrvatsku kao iskusna promotora mira, demokracije i vladavine prava u dijelu Europe koji se, nakon potresa završetka prošlog stoljeća, još uvijek stabilizira. Hrvatska je u Europi tu da svojim iskustvom i uspjehom pridonesemo uspješnom nastavku procesa proširenja na naše susjedstvo. S Europom je Hrvatska bogatija, s Hrvatskom je Europa bogatija - zaključio je predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • LJUBAWOLJA Horus Sol Invictus 11.12.2011.

    Jedna mi stvar zaista nije jasna:); već dugo čitam komentare po pitanju EU; ogromna većina njih je protiv a samo nekolicina za; kako onda izlazne ankete pokazuju da je natpolovična većina za? Ako se ravnamo po komentarima na 24sata biće veliko ništa od EU do daljnjega.:) Što mislite, je li moguće da za većina nikada ne komentira članke? Ili komentari ukazuju na realnu situaciju i konačni ishod referenduma? :)

  • Skorp 10.12.2011.

    mimi, a zašto misliš da bi nama u EU bilo bolje? Ograničiti će nas sa proizvodnim kvotama, što nama vrijedi tržište od par 100 miliona stanovnika, kada nam u startu ograniće proizvodne kvote, ne smiješ ovo, ne smiješ ono, toga ima Evropa previše. Logika ti govori da će ti Evropa dati 10, a uzeti 100.

  • rodman65 10.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare