To je to što me zanima!

EUROHIT: Hrvatski košarkaši i ekipa za kakvu želimo navijati

Je li napokon prošlo košarkaško gubitničko vrijeme koje traje već 18 godina. Zaključak je da za reprezentaciju moraju igrati isključivo oni kojima je stalo
Vidi originalni članak

Nekada davno, prošlo je otada više od pola mog života, kad je pokojni Dražen tek došao u Cibonu, a veliki su klub i velika momčad bili u fazi nastajanja, igrali smo jednu od prvih utakmica tadašnje Lige prvaka u Rimu, i tek smo spoznavali vlastite mogućnosti. 

U gustoj završnici pobjedonosnu tricu za Rimljane dao je Amerikanac, mislim da se zvao Townsend, a posljednji napad Cibone završen je tako što je Aco Petrović s trice podbacio jedno pola metra, tvrdio je da mu je suparnički igrač udarcem po ruci skratio šut, i od bijesa je potom stao nogom udarati po reklamnim panoima uz parket. 

Razbijao je nogom atraktivno te panoe, dok nije pogodio u drveni okvir - tim je udarcem slomio nožni palac i potom je imao dulju pauzu. Što nema nikakve veze s poantom ovog teksta, ali je šteta propustiti priliku... 

Sutradan smo u novinama pročitali izjavu tog Amerikanca, rekao je kako mu je “Isus vodio ruku kod posljednjeg šuta”. 

Naš trener Novosel poslije tog poraza je reagirao famozno - umjesto ljutnje i kritika zbog propuštene prigode bodrio nas je, videći ono što mi (još) nismo vidjeli. 

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mare1975 21.09.2013.

    Lijepo je vidjeti naše košarkaše opet u vrhu. Svaka čast! Nastavite tako!

  • domitron 20.09.2013.

    Slažem se jer do jučer smo skoro u svim sportovima imali dečke koji gore za reprezentativni dres osim u košarci. Sada je to malo drugačije, bez obzira na poraz od Litve. Uostalom, to se vidjelo po reakciji publike na kraju tekme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare