To je to što me zanima!

'Europa se mora opremiti za humanitarne koridore i organizirani prihvat izbjeglica'

Europa mora uspostaviti humanitarne koridore za prihvat izbjeglica iz Afganistana i kako bi izbjegla nekontrolirani priljev ilegalnih imigranata, rekao je u utorak europski povjerenik za gospodarstvo Paolo Gentiloni.
Vidi originalni članak

"Mislim da će se Europa neizbježno morati opremiti za humanitarne koridore i organizirani prihvat i također kako bi izbjegla nekontrolirani priljev ilegalnih imigranata. Ili bi barem trebale zemlje koje su voljne to učiniti", rekao je europski povjerenik za gospodarstvo Paolo Gentiloni u intervjuu za talijanski dnevnik Il Messaggero.

SLETJELI NA NEPOZNATO MJESTO Objavljena snimka iz aviona u koji su se Afganistanci pokušali ukrcati - unutra je bilo 640 ljudi

Ministri vanjskih poslova Europske unije održat će krizni sastanak u utorak kako bi razgovarali o padu Afganistana u talibanske ruke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • livija i ja 17.08.2021.

    Neka traže ovi dezerteri dom u državi koja ima sličnu kulturu i vjeru kao i oni- za našega rata takvi nisu zbrinuli nikoga niti se to tražilo dok bi sada da drugi brane njihovo -svaka ptica svome jatu leti.

  • neandertal001 17.08.2021.

    nećemo dezertere i gotovo , nije humano primati muškarce koji bježe iz svoje zemlje jer su kukavice !

  • RedG 17.08.2021.

    Let's make America great again!

Komentiraj...
Vidi sve komentare