To je to što me zanima!

Samo 13 EU parlamentaraca ju podržalo: EK odbila Bratušek

Od 127 europskih parlamentaraca, podržalo ju je samo 13 iako je bivša slovenska premijerka bila sigurna da će biti potpredsjednica EK za energetiku
Vidi originalni članak

Bivša slovenska premijerka Alenka Bratušek porekla je odustajanje od kandidature za potpredsjednicu Europske komisije za energetiku. 

Slovenska demokratska stranka pustila je snimke na kojoj ona pjeva “Bandeiru rossu” kako bi pokazali da je protueuropski usmjerena. 

Bratušek se pravdala da je to pjesma radničkog pokreta, a ne samo komunistička. No EK je odbila njenu kandidaturu. Od 127 europskih parlamentaraca, podržalo ju je samo 13. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SOROSEVPLACENIK 09.10.2014.

    Sjecam se vremena kad je bilo zabranjeno pjevati Ustani bane.Izasli smo iz takve tvorevine,te brze bolje usli u tvorevinu gdje opet nesmijemo pjevati,a predstavlja nas dubokoumna i nadasve postena(lopovluk se nemoze dokazati,sve po zakonu)Dubravka Suica koja piski u WC od milju kuna.

  • Živorad 09.10.2014.

    Žalosno da su SDP parlamentarci glasali protiv Bratušek. Samo potvrđuje iz kojeg je gnjezda ispao Milanović.

  • vincelj 09.10.2014.

    Ne zanima me Bratušek samo bih odgovorio Tomi Horvatu. Ne znam koliko imaš godina i odakle ti informacije, ali definitivno ti mogu reči: BILO JE BOLJE ZA VRIJEME BROZA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare