To je to što me zanima!

Europski izbori: Varoufakis u lov na glasove birača u RH

Bivši grčki ministar financija te hrvatski filozof Srećko Horvat su prije tri godine formirali politički pokret DIEM 25. Kandidirat će se u Grčkoj, Njemačkoj, Francuskoj, Poljskoj, Italiji, a vrlo vjerojatno i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Janis Varufakis bivši grčki ministar financija i hrvatski filozof Srećko Horvat su prije tri godine formirali politički pokret DIEM 25. Iduće godine definitivno izlaze na europske izbore. Zasad su sigurni da će biti prisutni u barem desetak zemalja EU-a – Grčkoj, Njemačkoj, Francuskoj, Poljskoj, Italiji, Danskoj, Češkoj, a vrlo vjerojatno i u Hrvatskoj i Sloveniji. Varufakis bi mogao biti tzv. Spitzenkandidat DiEM-a 25 na tim izborima – čovjek koji će biti njihov kandidat za šefa Europske komisije, piše Novi list. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • efteling 19.02.2018.

    HRVATI,ne gresite dusu otpisivanjem ovih ljudi.I Horvat i Janis su pre svega veliki intelektualci i pre nego sto donesete sud o njima upoznajte se sa njihovim analizama.Ovo vam toplo preporucujem jer sve ono sto vama,ogromnoj vecini Hrvata,smeta kod elite i birokratije...oni to imaju u malom prstu...i uporno pricaju o tome.Janis je bio jedan od pregovaraca,kao ministar finansija Grcke...sa Trojkom,EU..MMF i M.banka.Zna sve iz prve ruke i nista ne TAJI.Trazen svugde kao gost...Kembridz,Oksfort..Amerika...Horvata sam samo jednom slusao i sasvim je ok.Bas me iznenadilo da su se probili i dobili ovakav clanak u 24 sata...kome moram dati kompliment.Ako znate engleski...Youtube i slusajte viziju sveta u kome zivimo...istinitu!Jos jednom komplimenti 24 sata!

  • muskarac 19.02.2018.

    Odlicno pa kud bolje od grcko hrvatskog udruzenja znalaca pogotovo iz sektora ministarstva uhljeba

  • 19.02.2018.

    Što mi imamo sa ovim tipom ? Nego , reci ti meni admine što vele naši mudraci kad će krenuti ta obećana lipota EU života molit ću ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare