To je to što me zanima!

Europski povjernik za promet Siim Kallas u posjetu Hrvatskoj

Siim Kallas će s državnim čelnicima razgovarati budućem članstvu Hrvatske u Uniji te o mogućnostima korištenja europskog novca u infrastrukturnim projektima
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Europske komisije i povjerenik za promet Siim Kallas stiže u dvodnevni posjet Hrvatskoj. Razgovarat će s državnim čelnicima o budućem članstvu Hrvatske u Uniji te o mogućnostima korištenja europskog novca u infrastrukturnim projektima. 

Kallas bi se trebao sastati s predsjednikom Ivom Josipovićem, potpredsjednikom vlade Nevenom Mimicom, potpredsjednicom vlade i ministricom za vanjske i europske poslove Vesnom Pusić, potpredsjednikom vlade i ministrom za regionalni razvoj i fondove EU-a Brankom Grčićem, ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišom Hajdašem Dončićem i članovima saborskog odbora za pomorstvo, promet i veze.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 18.02.2013.

    Sve više će ovakvih nasmiješenih momčića dolaziti sa skupim aktovkama i dnevnicama od 250 i više eura. Sad kad uđemo u EU će nas stalno trebati posjećivati. Pogotovo Split, Dubrovnik, Bol, Mljet itd. Vi ste sad naši. Tapš, tapš po ramenu. Trebati će nas uputiti u ono u što smo upućeni. Trebaće nas upoznati sa direktivama i uredbama ako se nismo možda upoznali. I zakone će sve trebati mijenjati. I još konzultanata stranih sa obiteljima dovesti na "projekte"......Gadi mi se ovo sve.....

  • bbbdado 18.02.2013.

    Ovo ne lići na dobro

  • ivanfilip 18.02.2013.

    I eto iz smiješka gospodina naslućujem da nas u EU čeka sjajan život prema napucima,zahtjevima i kontrolom Velikog brata....a tako smo htjeli neovisnost i samostalnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare