To je to što me zanima!

Evakuirali putnike s kolodvora, policija je uhitila sumnjivca

Oružje koje je uhićeni imao je vjerojatno lažno. Glasnogovornik lokalne vlade u Gardu kazao je kako je uhićen jedan čovjek te nije bilo više napadača kako se isprva sumnjalo
Vidi originalni članak

Kako javlja Independent, policija je uhitila jednog čovjeka i nije ispaljen ni jedan hitac na željezničkom kolodvoru u gradu Nimesu s kojeg su evakuirani putnici. Oružje koje je uhićeni imao je vjerojatno lažno.

Glasnogovornik lokalne vlade u Gardu kazao je kako je uhićen jedan čovjek te nije bilo više napadača kako se isprva sumnjalo. Policijsku akciju pokrenula je dojava o sumnjivoj osobi, javlja Independent. 

Ipak, građanima se preporuča da izbjegavaju područje oko kolodvora kako bi uklonili svaku sumnju da se radi o napadu. 

Podsjetimo, u posljednja dva dana teroristi ISIL-a preuzeli su odgovornost za napade u Španjolskoj, Njemačkoj i Finskoj zbog čega je i razina sigurnosti u europskim gradovima podigunta na najviše razine.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • dancuo 20.08.2017.

    Ništa dok ne padnu okupirane vlade od strane cionista i konačno desnica napravi mir.

  • malešić pavica 20.08.2017.

    i što da sada komentiram o tim teroristima ,ništa jer što god da komentiram dobit ću žuti karton, osim da pohvalim novinare koji nam dostavljaju ovako ,,divne ,.vijesti......nedjelja je ,konačno osvježenje ,kiša lijepo lije ,divota.....

  • tkopajti 20.08.2017.

    Počela je panika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare