To je to što me zanima!

Evakuirali su toranj Donalda Trumpa zbog - dječjih igračaka

Policija je objavila kako se predvorje evakuira, bez ikakvih drugih detalja te su njezine snage stigle na mjesto događaja kao i vatrogasci. Trump je u vrijeme evakuacije bio na Floridi
Vidi originalni članak

Predvorje Trumpovog tornja u New Yorku evakuirano je u utorak zbog sumnjivog paketa, ali je naknadno utvrđeno da se radilo samo o dječjim igračkama.

Policija je objavila kako se predvorje evakuira, bez ikakvih drugih detalja te su njezine snage stigle na mjesto događaja kao i vatrogasci.

Naknadno je objavljeno da su u naprtnjači koja je pronađena kod ulaza bile samo igračke. 

U tom neboderu živi novoizabrani američki predsjednik Donald Trump, a u njoj se nalaze i njegovi poslovni prostori.

Trump je trenutno s članovima obitelji na Floridi.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rasplodni bik 28.12.2016.

    Bolestina,teroristicki napadi,porezi,stress,prometne nesrece,depresija,unistavanje okolisa,zagadenje zraka,ratovi.To su vam sve proizvodi takozvane civilizacije.Covijek se treba vratiti na stupanj lovca sakupljaca a napredak prepustiti evoluciji a ne tehnologiji.

  • Apokalipsični Prorok 28.12.2016.

    Zamislite dijete koje je u utrobi majke. Uzmete ženu trudnu, majku trudnu i pitate dijete u utrobi: ''Dijete, jel' ti znaš da postoji tvoja mama?'' Što će dijete odgovoriti. Sasvim normalno – ''Neeee, nikad mamu nisam vidio, ne postoji mama''. Sigurno ćeš se nasmijat i reći ''uuuu jadno dijete''. Ali tebi je lako, dijete je u utrobi, ali ti si izvan utrobe. I ako pitaš dijete u utrobi majke: ''Dijete jel ti znaš da postoji jedan divan svijet izvan toga svijeta u kojem si ti sada, izvan utrobe majke? I znaš li da tamo ima djece, odraslih. Tamo se voze automobili. Tamo raste drveće. Tamo imaš voćaka. Tamo imaš hrane, obuću, cipele. Tamo igraš nogomet. Joj dijete da znaš..'' Dijete bi reklo: ''Ma kakav svijet, šta mi gluposti pričaš. Ja se tu kupam u maternici, nema ništa drugo.'' Dijete ne može znati da postoji svijet izvan utrobe majke. I zato nemojte se čuditi ako vas pitam: ''Jel znate vi da postoji Bog?'' Ti ćeš reći: ''Nikad ga nisam vidio''. Pa jasno da ga nisi vidio. Dijete nikad nije vidjelo majke. Provelo je 9 mjeseci u utrobi majke. I ti dok si 90 godina u utrobi svijeta i zemlje ne možeš vidjeti Boga. A kad dijete izađe iz utrobe, kaže: ''Mammma'', i zagrli mamu. To je smrt. Mi kažemo smrt. Nije smrt nego rođenje. I kad iziđeš iz ovoga svijeta u onaj drugi, reći ćeš: ''Oče nebeski, pa to si ti''. I zagrljaj oca i tebe. To je ljepota života. I onda kad pitaš ljude: ''Ljudi, jel' vi znate da postoji drugi svijet izvan ovoga, jel' postoji nakon smrti.

  • Mravinjak_1 28.12.2016.

    Pa dobro, ljudi rade svoj posao. Šta s tim?

Komentiraj...
Vidi sve komentare