To je to što me zanima!

Evo kako se Grabar Kitarović izborila za mjesto do Trumpa

Iako je hrvatska predsjednica po protokolu bila iza američkog predsjednika, kada je njemačka kancelarka Angela Merkel otišla za govornicu, Grabar Kitarović je uspjela doći u prvi red
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u četvrtak sudjelovala na summitu NATO članica u Bruxellesu. Kamere su snimile kako se pokušava približiti američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Prema protokolu, Grabar Kitarović je bila u redu iza Trumpa. No, kada se povorka zaustavila uspjela je doći odmah iza Trumpa da bi se, akda je njemačka kancelarka Angela Merkel otišla za govornicu, "probila" u prvi red i stala do američkog predsjednika. Zatim je, tijekom razgledavanja novog zapovjedništva NATO-a, Kolinda Grabar Kitarović cijelo vrijeme hodala pored Trumpa. 

Nakon završetka summita NATO-a, predsjednica je kazala da je američkog i francuskog predsjednika pozvala u posjet Hrvatskoj.

- Tijekom cijelog ovog druženja danas poslije podne, hodajući hodnicima nove zgrade NATO-a i kroz prijem koji je prethodio summitu bilo je dosta prigoda za razgovor. Razgovarala sam i s predsjednikom Trumpom i pozvala ga u posjet Hrvatskoj - rekla je predsjednica.

Iznenadila sam se koliko je razgovarao sa svima, uključujući i sa mnom. Uglavnom, bio je vrlo opušten, ležeran i ljubazan prema svima, čak se malo i šalio - rekla je Grabar-Kitarović o razgovorima s američkim predsjednikom.

Idi na 24sata

Komentari 304

  • lilyan 29.05.2017.

    Kako ga samo gleda-kao božanstvo!

  • zavižan 29.05.2017.

    Svako se tamo gura. To nije dokaz da je predsjednica napravila nesto loše.Mozda je bila malo previse optimisticna ali je imala dobre namjere. A vi zlobni prizivači nesrece samo kritizirajte. Pitam se dali bi kritizirali i svoju majku ili sestru da je u toj situaciji. Nadam se da je svatko razumio moj komentar

  • _Barakokula_ 28.05.2017.

    Koliko se svijet zgraža nad Trumpovim ponašanjem i kako je osramotio Ameriku toliko se smiju i izruguju Kolindi koja se gurala do njega i nas osramotila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare