To je to što me zanima!

Evo tko su bijelci koji prijete Amerikancima na korejskom...

Ted i James Dresnoku su sinovi Jamesa Dresnoka, bivšeg američkog vojnika koji je prije 50 godina pobjegao u Sjevernu Koreju. James Dresnok je umro prošle godine u  Pyongyangu
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja objavila je snimku na kojoj dvojica bijelaca u korejskoj uniformi na tečnom korejskom prijete Amerikancima da će ih izbrisati s lica zemlje.

Sada se saznalo da je riječ o Tedu i Jamesu Dresnoku. Oni su sinovi Jamesa Dresnoka, bivšeg američkog vojnika koji je prije 50 godina pobjegao u Sjevernu Koreju. James Dresnok je umro prošle godine u Pyongyangu.

On je bio posljednji poznati slučaj američkog vojnika prebjega u Sjevernu Koreju. Dresnok je sinove dobio s rumunjskom umjetnicom Doinom Bumbeom. Nju su sjevernokineski agenti oteli samo kako bi je spojili s Amerikancom jer nisu htjeli da dobije dijete s Korejkom i da dođe do miješanja rasa. Bumbea je umrla u Pyongyangu sredinom devedesetih.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • adamus 29.08.2017.

    Nebi se zacudio da su obavjestajci,ameri ih ukljucili pa ovi i korejski pricaju,ko u matrixu,nauce sve, samo im upalis program i eto ga.

  • ajetodoo 24.08.2017.

    Šta se rase tiče, malo su se puno zajebali. Naime , boja kože ne određuje rasu. Ljudi svih boja kože imaju potpuno isti genetski kod , tako da ljudska vrsta nije podijeljena na rase, osim što je prošireno mišljenje o rasama na osnovu boje kože među neukima ili među onima koji žele ljude dijeliti na taj način.

  • miko2312 24.08.2017.

    Mogli ste napisat vamo sta hoćete kad ja korejsko ne znam da bih znao sta stvarno govore hahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare