To je to što me zanima!

Express: KaraŠkoro je formula za dolazak desnice na vlast?

Uz novi broj tjednika Express vam poklanjamo i novi broj odličnog književnog priloga BestBook, jedini takav u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Što će Škoro s Karamarkom, je li KaraŠkoro formula za dolazak desnice na vlast i tko sve od njih čezne za Plenkovićem otkriva novi broj političkog tjednika Express koji je od danas na kioscima.

Zaista, kakav je potencijal pakta koji se stvara na desnom spektru hrvatske političke scene i tko bi od mnogobrojnih protagonista mogao nešto napraviti na izborima, analiziraju iskusne političke reporterke Tea Kvarantan i Snježana Krnetić.

Razgovarali smo s povjerenikom EU-a za proračun i administraciju Johannesom Hahnom. Iskusni austrijski političar, s dugim stažom u Europi, potvrdio je da će EU čvrsto stajati uz Hrvatsku i pomoći nam u prolasku kroz najveću gospodarsku krizu u zadnjih 100 godina.

Pročitajte detalje u ekstenzivnom razgovoru. Ekspert za uhljebe i financije Ivan Pandžić razotkrio je HDZ-ove fatamorgane o razini pada hrvatskog BDP-a.

Nažalost, taj pad će dugo odjekivati u našim glavama i bit će puni teži od onoga što predviđa Plenković.

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • ivica1000 16.05.2020.

    A sto ne moze Skorokara,jadan pjevac uvjek njega karaju.Bit ce seksa na desnici.

  • Noris 16.05.2020.

    Škoro, Esich, Kara marko ili kara samo Škoro nisu spomena vrijedni Još bi čovjek pomislio da je Škoro pametan no kada je u javnosti obznanjeno sa kime se je udružio neminovno je da nakon ovih izbora svi oni nestanu sa političke scene, što bi za Hrvate bilo zaista dobro. Nisu ni hadezejci i esdepejci bog zna što no pametni očito zaključuju da im je bolje izvan politike. Hrvatska je i dalje bez pravoga lidera i karizmatika.

  • tuti fruti 13 16.05.2020.

    Cjela hrvatska zna ,a samo autor otkrio novost kaj i vrabci na grani znaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare