To je to što me zanima!

Express otkriva istinu 
o 200 najbogatijih obitelji u Hrvatskoj

Otkrivamo i kako Milijan Brkić šalje svog čovjeka, Halidova menadžera, na dvore Grabar Kitarović. U novom broju donosimo i tekst o kiparu Antunu Augustinčiću
Vidi originalni članak

Tuđmanu se pripisuje rečenica kako Hrvatskom treba vladati 200 najbogatijih obitelji. Je li ju izrekao, na koga se odnosila, tko su te obitelji? Na našem dućanu nikad ne piše “popust”.

Tu su i novi detalji o drugoj lozi vladara narodne krvi, Brozovima. Donosimo i tekst o Antunu Augustinčiću, kiparu koji je portretirao Tita i Pavelića, pa je mogao uz pobjednike kako god da je rat svršio. A ljudi iz Hrasta otkrivaju nam da su osnovali poseban odred za borbu protiv Tita. Premda mrtav, čovjek je i dalje najživahniji lik naših medija. 

Otkrivamo i kako Milijan Brkić šalje svog čovjeka, Halidova menadžera, na dvore Grabar Kitarović, u posebnu misiju, a tu je i prilog o kulturi Artis.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • hende007 03.04.2015.

    200 bogatih obitelji, zna se čija je to "genijalna" ideja bila, a njegovi sljedbenici će izgleda opet doći na vlast. Pa ako smo ovce, neka nas i šišaju, bolje nismo ni zaslužili.

  • 779danai4ure 03.04.2015.

    jeli piše jesu iz koje stranke ili su apolitične osobe

  • 779danai4ure 03.04.2015.

    dokumentarac će bit pošten i objektivan,sto posto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare