To je to što me zanima!

Express slavi i daruje: Knjiga na dar za 5. rođendan tjednika

Najčitaniji politički newsmagazin Express nudi pregršt ekskluzivnih priča i daruje sve čitatelje. Otkrivamo i kako se Zdravko Mamić zbližio s Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Kako prolazi slava svijeta! Zdravko Mamić je trenutačno u Remetincu, diše prosijani zrak zatvorske ćelije zajedno s prezrenima na svijetu, a još jučer, na travnjaku Pantovčaka, osjećao se prirodno kao oni uredski paunovi...

Otkrivamo kako se Zdravko Mamić zbližio s Kolindom Grabar Kitarović, Josipom Rimac i drugim HDZ-ovcima. Zdravko je Kolindi nedavno organizirao i rođendansku proslavu, a zadnjih dana slobode podijelio je HDZ-ovcima i nekoliko dragocjenih savjeta iz sfere odnosa s javnošću. Je li ih nagovarao da viču “nećete razbojnici” i “mučka đubradi” ili nešto drugo, piše u članku. Mamić se htio približiti i Jadranki Kosor. Otkrivamo što je sve poduzeo u tu svrhu, no bez uspjeha. 

Uz vaš omiljeni tjednik dobit ćete na dar i knjigu iznenađenje iz biblioteke 24 sata. Tu je hit “Ja, Milan” sa svim tajnama Milana Bandića, “Zombie.hr”, knjiga o vampirskoj naravi neoliberalizma u Hrvata, “Proklete Hrvatice”, hit o ženama koje nisu imale sreće (Ena Begović, Zagorka...), trilogija “Mjesec boje krvi”te “Titovi transkripti”, napeti zapisnici partijskih ispitivanja Titovih suradnika o odnosu njega i Jovanke, drami čiji bi potencijal bez problema udovoljio Shakespeareovim kriterijima.     

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dukii5 12.07.2015.

    naravno da mu treba politička podrška u vidu HDZ-a

  • dion 10.07.2015.

    '' Je li ih nagovarao da viču “nećete razbojnici” i “mučka đubradi” ili nešto drugo, piše u članku''. Je, sto posto je nagovarao Kolindu i Karamarka da to govore. Inače sličan Mamićev rječnik koristi Milanović, pa je vjerojatno njega nagovarao ili Milanović želi kopirati Mamića.

  • Fighter for Justice 10.07.2015.

    Gurao se u guzicu ocito krivoj strani!? Da se gurao sdp-ovcima jos bi bio na slobodi,svi mi ponekad grijesimo,jbg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare