To je to što me zanima!

Facebook će platiti 500 dolara korisnicima koji prijave grešku

Facebook potiče korisnike da prijave propuste sustava, kao što su opasni bugovi koji bi mogli naštetiti privatnosti korisnika. Minimalna nagrada je 500 dolara
Vidi originalni članak

Ako u Facebookovom sustavu uspijete naći propuste koji bi mogli naštetiti integritetu ili privatnim postavkama korisničkih podataka, Facebook će vam dodijeliti novčanu nagradu. Na njihovim internetskim stranicama objavljeni su uvjeti pod kojima možete zaraditi minimalno 500 dolara. 

Da biste se kvalificirali za osvajanje nagrade, morate biti prvi koji prijavljuje određeni bug. Ne nagrađuje se svaka prijavljena pogreška, a popis možete naći na Facebookovoj stranici. Također, jedan od preduvjeta je da se ne nalazite u državi koja je trenutno pod sankcijama SAD-a, a to su Libija, Kuba, Sjeverna Koreja, itd.

Uobičajena nagrada je 500 dolara, ali za određene, posebno štetne bugove može se povećati. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BrunoMrgood 07.08.2011.

    Na adresi http://no1tutorials.net/provaljivanje-u-facebook/ imate nekoliko nacina kako uci u tudji account. AKo znate gdje to prijaviti, prijavite slobodno, hahahaha . Bas ce vam Facebook dat 500 dolara, otklonit ce gresku a vi necete dobiti niti cent. Ne nasjedajte na ovakve gluposti !

  • ljudi 30.07.2011.

    Ugasite ga!

  • zelot 30.07.2011.

    Na crnom tržištu se za takve stvari može dobiti puno veća lova. Facebookova škrtost očito nema granica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare