To je to što me zanima!

Falkensteinerova primadona iz Punta Skale opet oduševljava

U Hrvatsku prvi puta donosi male tajne Kraljeva roštilja iz Slovenije i poziva vas da postanete apsolutni majstor roštilja!
Vidi originalni članak

Sunce, more, proljetni mediteranski spirit…i…zamamni miris roštilja! Može li bolje? Smještena na poluotoku Punta Skala, Falkensteinerova Iadera poznata je po nadahnjujućoj arhitekturi i dizajnu, savršenom wellness doživljaju, prvoklasnoj usluzi, visokim ekološkim načelima i vrhunskoj alpsko-jadranskoj kuhinji. U takvom, jedinstvenom ambijentu, od 01.04. do 03.04.2016., očekuje vas gurmanski vikend za pamćenje. 


 
Za sve foodije, ljubitelje mesnih i ribljih delicija s roštilja, egzotičnih čarolija iz woka, amaterske kuhare entuzijaste i sve one koji naprosto vole dobro jesti – ovo je jednistvena prilika da nauče kako svoje nepce nagraditi sofisticiranijim recepturama od klasičnih ražnjića ili ćevapčića. Od roštiljanja i prženja do pečenja i kuhanja, bit ćete zadivljeni što sve možete stvoriti koristeći jednostavne tehnike roštiljanja prema savjetima najvećih roštilj mahera poput Weber Grilla na čijim roštiljima će se izvoditi program. 


 
“Tijekom 7-satnog programa majstori roštilja naučit će vas baš sve – od pripreme žara za roštilj, pripreme mesa, direktnog i indirektnog pečenja, čišćenja žara, trikova kako doći do potpunih žar otisaka na mesu do osnove dimljenja. Otkrit ćemo i nekoliko jela koje ćemo pripremati – na reportoaru će se pronaći i plućni file irskog goveda, Irish RibEye na žaru, priprema burgera na žaru, a kako smo na Mediteranu uključit ćemo i jela poput rižota s jadranskim škampima i šafranom u voku na žaru te hobotnicu ispod peke s krumpirom i povrćem. Za sladokusce neće izostati
deserti sa žara”, Tine Brodnjak, Resident Manager Falkensteiner Hotela & Spa Iadera.


 
Uz pomoć profesionalnih roštilj-stručnjaka očekujte transformaciju od vikend roštilj-entuzijasta do profesionalnog grill majstora. Naravno, degustacija svih delicija s roštilja je uključenja. A uz sve to razmazite se u svim užitcima koje Hotel & Spa Iadera pruža – smještaju u prostranoj sobi prepoznatljivog dizajna, sjajnom doručku pripremljenom s lokalnim namirnicima, opuštanju u egzotičnom Hamamu i posebnim tretmanima koji će vas u potpunosti relaksirati, plivanju u prostranim bazenima i rekreaciji u zadivljujućoj prirodi.
 

Rezervirati svoj smještaj možete na linku.

Idi na 24sata