To je to što me zanima!

Fashion Guru: Jadranka Kosor me zvala za stilista

Tko laže? Boris Banović tvrdi kako je Jadranka Kosor željela stilsku pomoć u kampanji 2007., ona, pak, smatra da si sama može birati odjeću
Vidi originalni članak

Za osobnog stilista nemam novca. Ne bih imala vremena hodati s njim po gradu i kupovati odjeću. U politici nije presudan izgled. Važno je biti uredan i pristojno odjeven, rekla je Jadranka Kosor. Potpredsjednica Vlade tvrdi da nikad nije tražila pomoć Fashion Gurua. U predizbornoj kampanji je saznala kako Guru želi raditi na njezinu stilu. Odbila je. Mogla bi s njim popiti kavu i čuti koji savjet, ali kaže da je tvrdoglava pa ne zna bi li poslušala.
- Željela je da radim za nju u vrijeme kampanje. Nisam htio. Ne želim da me povezuju s političkim strankama - kaže Banović. Njezin stilist bio bi samo za poveću svotu novca. 2007. godine stavio ju je na 13. mjesto najlošije odjevenih Hrvata i Hrvatica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_2858 16.07.2008.

    oooo

  • casio 16.07.2008.

    svakakvih idiota ima oko nas. Po čemu je taj peško postao "guru"?

  • 16.07.2008.

    Mene u cijeloj priči zanima jedino kako ju nije sram izjaviti da nema novaca! Te riječi, kad ih izgovore naši političari, gube smisao. Sjećam se kako je vrli nam Šuker u jednoj TV-emisiji odgovorio ženi koja ga je pitala zar mu nije neugodno što njegova žena na kozmetiku troši više nego što je njena plaća (ili mirovina). Rekao je \'\'..nemojte misliti da se sa plaćom ministra može luksuzno živjet..\'\' bez trunke srama !!! Zbilja sad moram ići bljuvati !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare