To je to što me zanima!

Fatalna djevojka mu pred očima ukrala auto i novac

Kad su se rastajali, Danijela mu je rekla da je zaboravila jaknu u automobilu. On joj je dao ključ da ode po jaknu. Zaključala se i pobjegla
Vidi originalni članak

Nevjerojatno je da mi je ta žena uspjela ukrasti automobil pred očima, samo pola metra od mene, rekao je Leopold Jozić (23). Zagrepčanin je nasjeo na prevaru u srijedu u Otočcu na sajmu. Prodavao je robu. Tad mu je prišla djevojka, koja se predstavila kao Danijela.
- Rekla mi je da prodaje auto, Fiat Bravu za 1200 eura. Razmislio sam i pogledao auto. Odlučio sam ga kupiti. Dao sam joj novac, a ona meni ključeve i prometnu dozvolu - objašnjava Leopold. Nakon kupnje otišli su u obližnji kafić, gdje ga je ona htjela počastiti kavom. Kad su se rastajali, Danijela mu je rekla da je zaboravila jaknu u automobilu. On joj je dao ključ da ode po jaknu.
- Sjela je u auto i počela tražiti stvari. Odjednom je zatvorila vrata i zaključala se. Počeo sam lupati po vratima i prozorima, ali bezuspješno. Pobjegla je i s autom i s novcima - rekao je Jozić. Kaže da je od Otočana saznao da djevojci nije prvi put da tako vara.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • theviper 04.10.2007.

    ova ce skoncat na ruzan nacin....

  • Jelena_15 01.10.2007.

    joooj ovo je suuuper....treba je legenda.. a šta češ posla nema..kurvat se ne želi pa mora i ona na nekakav način zaraditi.. a dobro joj se piše dok je ovakvih nesretnika

  • sabahir 01.10.2007.

    drugi put razmišljaj gornjom, a ne donjom glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare