To je to što me zanima!

Fatalna Sunita se udaje: Njezin odabranik je isto u zatvoru

Sunita Hindić, koja izdržava kaznu zbog ubojstva mostarskog ugostitelja, odlučila se udati za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40)...
Vidi originalni članak

Sunita Hindić (22), koja je zbog ubojstva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i pol godine odlučila se na vjenčanje. I to u zatvoru sa zatvorenikom.

Kako doznaje Dnevni avaz, Sunita Hindić odlučila se udati i za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40).

POGLEDAJTE VIDEO: Fatalna Sunita o ubojstvu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da je Hindić uputila zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, s izvanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno je i iz Županijskog suda Mostar.

Kako je Avazu kazao sudac Elis Sultanić, koji je predsjedavao Sudskim vijećem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi njenog zahtjeva odluka još nije donesena.

UBOJSTVO KOD MOSTARA Fatalna Sunita dobila tri i pol godine za ubojstvo biznismena

U Upravi KPZ-a Mostar nisu željeli komentirati zahtjev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kažu kako pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora.

Sunita Hindić čeka konačni sudski epilog, a nakon žalbe Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije na presudu Županijskog suda Mostar, na Vrhovnom sudu F BiH za 20. siječanj zakazana apelacijska sjednica.

SUĐENJE BIVŠOJ MISS Počelo suđenje fatalnoj Suniti: Poduzetnika je upucala u vili?

Suljović je prije mjesec uhićen u Hrasnici, nakon što se u kolovozu nije vratio u mostarski zatvor u kojem zbog izvršenja teških krađa služi kaznu od godinu i dva mjeseca. On se na području Sarajeva krio više od tri mjeseca, a nakon što je za njim raspisana tjeralica, on je demantirao bijeg tvrdeći da skuplja nalaze za operaciju.

On je i prije više od godinu, zajedno sa još četiri zatvorenika pokušao pobjeći iz mostarskog zatvora u čemu su ih spriječili policajci, a ranije je osuđen i za ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Maligreen 16.01.2021.

    Ak je Fata fatalna onda kakva je Ana ?

  • dvadesetčetverosatnivirusić 16.01.2021.

    bile prave ili silikonke...ali lepo zgledaju

  • D.Vader_43 15.01.2021.

    dobije neke povlastice i kraću kaznu zato se i žene po zatvoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare