To je to što me zanima!

FBI i USKOK istražuju ima li Sanader stan u New Yorku

S obzirom da Sanaderova kćer Petra studira glumu u New Yorku, USKOK istražuje je li možda bivši premijer kupio neku nekretninu tamo. U istrazi im pomaže FBI...
Vidi originalni članak

USKOK istražuje Sanaderovu imovinu u inozemstvu, a u tome mu pomaže FBI te tijela kaznenog progona u Austriji i još nekim zemljama, piše Večernji list. Provjeravaju ima je li Sanader kupio neke nekretnine u SAD-u. Spekuliralo se kako je kupio stan u New Yorku gdje kćer Petra studira glumu. Provjeravanje imovine i informacije o istrazi u vezi s Hypo bankom objašnjavaju i zašto je SAD trenutačno Sanaderu ukinuo vizu. Zbog vize nije mogao kupiti kartu te otputovati iz Münchena u Washinghton, a zatim u Sjevernu Ameriku. Istražuje se i ima li dodatne imovine u Austriji s obzirom da je nedavno otvorio firmu u Innsbrucku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • žež@ 16.12.2010.

    naravno da ima stan nego gdje mu boravi 2. kćer?? u njegovom stanu bez brige nije u iznajmljenom stanu...

  • konjina 14.12.2010.

    istažit treba kćeri

  • kinezojapanac 14.12.2010.

    Nekima ce jedna desetina onog sto mu jos nadu biti previse. Naravno da je kupio vise stanova i naravno da nije sav novac koji je drpio stavio u stednju. Naravno da ga kamata ne interesira i da je novac u sigurnoj valuti. Naravno je i to da ga ima (novca) toliko da ga u svoja 4 razmetna zivota ne bi stigao potrositi. Naravno je i to da je novac u nekom od stanova u americi i to u lijepoj kasi ugradenoj u zidu preko kojeg je slika Pkasa i pomice se na dugme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare