To je to što me zanima!

Facebook se sam srušio jer su im kodovi procurili u javnost

Navodno se radi o redizajnu nekih stranica i novoj foto sekciji pod imenom 'Memories' (uspomene). Iz Facebooka su se ispričali na neugodnostima
Vidi originalni članak

Facebook je u četvrtak na pola sata zatvorio stranicu zbog curenja kodova za nekoliko novih proizvoda koji još nisu spremni za lansiranje, priopćili su iz kompanije. Navodno se radi o redizajnu nekih stranica i novoj foto sekciji pod imenom 'Memories' (uspomene). 

Nakon što je proradio, iz Facebooka su korisnicima uputili poruku: Istražujemo neka pitanja koja utječu na Facebook platformu. Ispričavamo se na neugodnostima i obavještavat ćemo vas o novostima, prenosi Wired.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarinBenčević 09.01.2011.

    Gledajte, nemozete facebook krivit za sve. Facebook sma po sebi nije nista posebno revolucionaran, te su slicne drustvene mreže (MySpace) postojale duze od fejsa, facebook se nasao u dobrom mjestu u pravo vrijeme, sa par originalnih i DOBRIH ideja, i izvedbom istih. Po sebi facebook je super stvar, a to sto ga ljudi koriste na jedan, ili na drugi nacin stvarno nema veze sa njim. Ja mogu cekicem sagradit kucu ili odalamit nekog po glavi.

  • mony-zg 07.01.2011.

    Smatram da svatko ima pravo raditi što želi, to ne znaći da je netko manje pametan ili nije. Moje mišljenje je da su se danas prave vrijednosti poput druženja s prijateljima uz karte i čašu dobrog vina ili ispijanja kave u omiljenom bircu zamijenile za kompjuter, faceboog, twitter...i ostale društvene mreže. Nisam protivnik toga ali da je bilo bolje kada to nije postojalo, bilo je.

  • TNT 1 05.01.2011.

    facebook svijet utopije kaže imam 500 prijatelja ili 50, pa u životu pravih prijatelja nemaš jednog do dva!!! Nikada neću napraviti stranicu facebook-a ni sebi niti djeci @win32@ je u zadnjoj rečenicu rekao ono što nas mnogi misle!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare