To je to što me zanima!

Fiat Punto iz Kragujevca u Hrvatskoj sredinom ožujka

Prvi Fiat Punto 188, sastavljen u kragujevačkoj tvornici u potpunosti od talijanskih dijelova, izaći će sredinom ožujka. Koštati će 7.380 eura
Vidi originalni članak

Prvi Fiat Punto 188, sastavljen u kragujevačkoj tvornici od talijanskih dijelova, izaći će sredinom ožujka, javljaju srpske Novosti. Cijena će mu biti 7.380 eura.
- Precizirali smo rokove i identificirali tehničke probleme koje je neophodno ukloniti do početka proizvodnje. Ozbiljnih problema nema i prvi automobili će sa traka silaziti već polovinom narednog mjeseca - kaže Zoran Radojević, generalni direktor grupe Zastava vozila. Iz Vlade Srbije su najavili da će poticati vlasnike auta koji ne zadovoljavaju ekološke Euro 3 norme da zamijene taj auto po načelu "staro za novo" uz cijenu Punta od 5.999 eura. Razmišljaju da sličan koncept ponude i ostalim tržištima u regiji, među kojima i na Hrvatskom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • real 11.02.2009.

    pa u Njemackoj planiraju to za sve aute.., ne samo za Punto... a bilo je takva akcija i u Hrvatskoj, mislim prije 6-7 godina das stari auto i kupis Clio..

  • melkiot 11.02.2009.

    super ako će biti tako jeftin, no mislim da će odmah naša vlada uvesti neki dodatni porez, tako da će mu cijena opet biti neka nabildana

  • user_28544 11.02.2009.

    Imam punta iz 91 1.1 motor fire, i jako sam zadovoljan, pali vozi malo troši a djelova u trfici ima. Ovaj novi punto će planit odma dođe li u Hrvatsku, ja ga prvi kupujem!! A kad gledate realmo druga auta nebi tribala toliko bit skuplja jer to ništa tolko nevridi koliko oni stavu cjnu, obična pljačka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare