To je to što me zanima!

Filipini nama ananas, kokos i banane, a mi njima naoružanje

Definitivno ćemo uspostaviti obrambenu suradnju. Oružje proizvedeno u Hrvatskoj u skladu je sa standardima NATO-a, rekao je zamjenik Vesne Pusić na Filipinima
Vidi originalni članak

Za ulaznu točku svog izvoza banana, ananasa, kokosa i manga na Balkanu Filipini su odabrali Hrvatsku. Kao poveznica razmišlja se o riječkoj luci. Hrvatska bi zauzvrat u Filipine, između ostalog, izvozila i oružje, piše tportal

Hrvatsku delegaciju u Filipinima predvodio je Joško Klisović, zamjenik ministrice Pusić, a uz njega su u Manili bili i predstavnici Ureda predsjednika RH i Brodarskog instituta iz Zagreba.

- Vidimo da postoji velika mogućnost suradnje u brodogradnji - rekao je Klisović i dodao kako je među zajedničkim interesima dviju zemalja i obrana. 

- Definitivno ćemo uspostaviti obrambenu suradnju. Oružje proizvedeno u Hrvatskoj u skladu je sa standardima NATO-a - zaključuje zamjenik ministrice Pusić. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • konjina 03.10.2012.

    todoriću ti si druga karu

  • black metAll 03.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bronxNY 02.10.2012.

    bolje da se gađaju bananama bilo bi manje ozljeđenih

Komentiraj...
Vidi sve komentare