To je to što me zanima!

Film o Putinovu životu i usponu izlazi na DVD-u

Film za koji vjeruju da je temeljen na životu Vladimira Putina, "Kiss - off the record", na Valentinovo će početi distribuirati širom Rusije
Vidi originalni članak

Riječ je o fikciji, o čovjeku koji radi kao tajni agent i koji je oženjen stjuardesom, ima dvije kćeri i želi postati predsjednik. Mnogi su u tome pronašli sličnosti s privatnim životom aktualnog ruskog predsjednika jer se o njegovoj obitelji vrlo malo zna.
Njegova supruga Ljudmila rijetko se pojavljuje u javnosti, a slike dviju kćeri, Marije i Katerine, gotovo da ni ne postoje.
Film je snimljen prije pet godina, a distribucija je odgođena jer se čekao pravi trenutak, i to upravo ovaj, kad Putin uskoro napušta predsjedničko mjesto.
- Riječ je o obiteljskoj i ljubavnoj priči, o ženi čiji je muž prezaposlen, a ona je posvećena djeci i obitelji - kaže redatelj filma Anatolij Voropajev.
U film su umetnuti i dijelovi za koje se vjeruje da su autentični, kao recimo prvi susret Putina i Ljudmile te sve o njihovom preseljenju u Dresden, gdje je Putin radio kao tajni agent KGB-a.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare