To je to što me zanima!

Filmska pljačka u Mostaru: Razbojnici presreli zaštitare, uzeli im novac, oružje i mobitel

Iz jednog vozila su izašla dva maskirana čovjeka naoružana automatskim puškama koja su zaštitarima naredila da predaju novac
Vidi originalni članak

Dvojica zaštitara „Delta security“ jučer su u prijepodnevnim satima policiji prijavili da su ih opljačkale maskirane osobe dok su se kretali na Bišću Polju u Mostaru, javlja Avaz.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) tvrde da su odmah na mjesto događaji izašli pripadnici policije koji su na makadamskom putu između dvije trgovine zatekli zaštitare koji su im rekli da su se kretali makadamskim putem prema trgovini te je prema njima išlo vozilo koje ih je udarilo u branik. Potom su iz vozila izašla dva maskirana čovjeka naoružana automatskim puškama te su im naredili da predaju novac.

STIŽU NAZIVI UGLEDNIH GRAĐANA Mostar uklonio ploče s nazivima ulica po ustaškim prvacima

- U tom trenutku, prilazi im još jedno vozilo iz kojeg izlaze dvije maskirane osobe s automatskim puškama koji im uzimaju novac i službene stvari i udaljavaju se u nepoznatom smjeru - rečeno je iz MUP-a HNK.

Zaštitari su prijavili da su im razbojnici uzeli službene pištolje te mobitel. 

Iz MUP-a HNK su priopćili da se točna količina otuđenog novca utvrđuje te da je istraga u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rebekaQQ 12.05.2023.

    tocno

  • japtojeto 12.05.2023.

    Poznavajući sve naše pljačke ne bi se čudio da je dogovoren scenarij :) Pogotovo na Makadamu gdje nemaju vjerujem niti jednu kameru :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare