To je to što me zanima!

Filmska potjera u Međimurju: Policija ulovila trojicu lopova

Policija je razbojnike locirala na cesti između Štrukovca i Murskog Središća i počela je filmska potjera. Uspjeli su uhvatiti razbojnike u blizini Murskog Središća
Vidi originalni članak

Međimurska policija zaprimila je u subotu oko 23 sata dojavu o provali u kuću u Macincu. Nakon razbojstva, više policijskih vozila krenulo je u potragu za razbojnicima prema opisu vozila kojim su se koristili.

Locirali su ih na cesti između Štrukovca i Murskog Središća i počela je filmska potjera. Policija je uspjela uhvatiti razbojnike u blizini Murskog Središća. Kako doznaje eMeđimurje radi se o trojici muškaraca.

- Treba pohvaliti brzu reakciju policijskih službenika. Jako su dobro reagirali i njihovom zaslugom su uhvaćeni počinitelji - rekao je za eMeđimurje glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek koji je potvrdio da su kriminalistička istraživanja u tijeku. Detalji ove akcije bit će poznati u ponedjeljak. 

Čitatelj eMeđimurja uspio je mobitelom snimiti dio potjere:

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Budni 07.01.2019.

    Sada samo treba čekati da Kajtazi sleti koji djed mraz i sve sredi sa županom!

  • Boksi_1 07.01.2019.

    Aha! Oršuš, Bogdan i Horvat! 100 posto! Njih trojica su uvijek u akciji...

  • najiram 10 06.01.2019.

    sreča njihova što nije naišao neki sa kombijem da ih pokupi kad su se svađali oko plijena...sda jadnika žele osuditi za to što su mu iz mraka iskočili pred auto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare