To je to što me zanima!

Fimi media: Nitko od svjedoka obrane opet nije došao na sud

Petar Selem, Branko Vukelić i Ivica Kirin su nedolazak opravdali zdravstvenim razlozima, a Davor Blažević nije dobio poziv. Nitko se nije pojavio ni prošli put
Vidi originalni članak

U današnjem nastavku suđenja bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u slučaju Fimi media trebali su svjedočiti bivši HDZ-ov saborski zastupnik Petar Selem, bivši Sanaderov ministar Branko Vukelić i šef njegova osiguranja Davor Blažević zvani Tigar, no nitko od svjedoka nije došao. 

Petar Selem se ispričao i kao razlog nedolaženja naveo rehabilitaciju. Vukelić je nedolazak također opravdao zdravstvenim razlozima, kao i Ivica Kirin, a Davor Blažević nije dobio poziv.

Selem i Blažević već su, na poziv tužiteljstva, svjedočili na suđenju za izvlačenje novca iz državnih institucija i tvrtki.

Na ročištu 9. travnja, nije se pojavio ni jedan svjedok Sanaderove obrane pa je sutkinja Ivana Čalić s 5.000 kuna kaznila njegove odvjetnike, ali i svjedoka Ivicu Kirina.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • štefa014 23.04.2013.

    FUJ OVDJE NEMA NA BOLJE.....TREBA NAROD USTATI TREBAMO HITNO PRIJEVREMENE IZBORE.........

  • štefa014 23.04.2013.

    Što mu se ima toliko suditi..zna se sve je pokrao,krao je i krast če..dakle ODUZMITE MU SVE ŠTO IMA ON I NJEGOVA OBITELJ, BRAČA, SESTRE,RODBINA i evo novoj vladi za nove automobile.....

  • Silvio Dinora 22.04.2013.

    Yebo maycu,kakva država , takvo i pravosuđe, fuj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare