To je to što me zanima!

Fimi Medija: Odgodili suđenje, odvjetnici kažnjeni s 5000 kn

Odvjetnici suoptuženog Mladena Barišića, Ante Madunić i Rajko Mlinarić nisu došli na sud. Sutkinja ih je kaznila s 5000 kuna, koliko iznose troškovi ročišta
Vidi originalni članak

Današnje suđenje Ivi Sanaderu i ostalima za aferu Fimi Medija odgođeno je jer odvjetnici suoptuženog Mladena Barišića, Ante Madunić i Rajko Mlinarić nisu došli na sud. 

Sutkinja ih je kaznila s 5000 kuna, koliko iznose troškovi neodržanog ročišta. 

Suđenja se nastavlja u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • presvijetli 07.05.2013.

    Za pozdraviti je sutkinju da kazni odvjetnike muljatore, a ne da sa njima mulja dobre zarade a da Hrvatskoj ukradeno se ne vraća.

  • Kaiser Sosse 07.05.2013.

    Dobro jutro hrvatska Domovino! Čini se da sad pred lokalne izbore kroz javno suđenje fimi-m.ne bih išlo u prilog jednoj političkoj opciji kroz potenciranje problematike teškog lopovluka. Konsolidacija bez obzira na uspiješnost uvijek vuče svoje repove za sobom,također bez obzira na pozitivne promijene,zla kob ostaje i dalje prisutna i ždere biračko tijelo kao karcinom najgore vrste!

  • fijuman 07.05.2013.

    Kažnjavatai za opstrukciju suđenja prvi put 5000, drugi 50000, treći 20000,00 kuna pa da vidiš kako će svi dolaziti na sud ili ih za nepoštivanje i omalovažavanje suda odmah špediti direktno u ćeliju, pa nikome neće padati takve gluposti više napamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare