To je to što me zanima!

Fiolić je opečenom mesaru davao dio plaće "na crno"?

Marko je u utorak oko 14 sati u klaonici poduzeća Fiolić u Ulici Križanici u Hrašću kraj Velike Gorice šurio svinje. Upao je u bazen s kipućom vodom...
Vidi originalni članak

Teško opečeni mesar Marko Špehar (19), koji se liječi u Klinici za traumatologiju nakon pada u industrijski bazen s vrućom vodom u klaonici Fiolić u Hrašću, u ponedjeljak je dobio sepsu i bori se za život. Njegovi očajni roditelji tvrde za Večernji list da im se Stjepan Fiolić, vlasnik tvrtke i saborski zastupnik HDZ-a, od nesreće obratio samo jednom.
- Vidio sam Fiolića u bolnici. Pitao sam ga kako se to dogodilo mom Marku, a on mi je bahato rekao da ništa ne zna jer njegov ured nije u Hrašću - rekao je otac Marko Špehar. Nitko ne zna kako je mladić upao u bazen, a roditelji ne vjeruju da ga je povukla svinja, kako tvrdi Fiolićev veterinar, jer bi onda imao opekline i po licu, a jedino ih na glavi nije zadobio.
- Nakon nesreće oko 14 sati nisu ni zvali policiju. Sam sam ih obavijestio isti dan oko 23.30 sati, a ni danas ne znam u kojoj je fazi istraga - kaže otac Špehar i dodaje kako želi znati istinu o nesreći. Roditelji tvrde kako je Fiolić Marka plaćao na crno. Vlasnik tvrtke Stjepan Fiolić odgovara kako ne zna otkud je došla ta informacija te da ona nema veze s istinom. Dodao je i kako je obišao bolnicu, raspitivao se o mladiću te roditeljima ponudio pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • smarty21 05.08.2009.

    Hrvati su pametni ljudi ?? A ti?? Saznaj svoj IQ prema standardima EU -----> http://hr.test-iq.com/#187868

  • rori 05.08.2009.

    TETA ŠPAGETA očito si privatnik i sam-a plaćaš svoje radnike na isti način, bo te susjed maler, a kamo su to roditelji trebali poslati sina da radi? 80% poslodavaca tako radi jer im država to dozvoljava, ja na sreću dobivam cijeli iznos na banku, ali kasni mjesec dana i to hadezeovci znaju i odobravaju......SRAMOTA. A banka uredno meni uzima kamatu, dok firma dobiva pozitivnu kamatu, pa POŠTUJTE RADNIKE, a oni vam i donose novac....JADNI LI SMO!

  • pero perić_1 05.08.2009.

    druže Tito jel mogu ja radit kod tebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare