To je to što me zanima!

Fiolić otkrio kako je sav novac od afere Planinska kod njega?

Fiolić tijekom svog iskaza u Uskoku nije priznao da je nekome proslijedio dio od 62 milijuna kuna. Tužiteljstvo je Fiolića upozorilo i da mogu provjeriti tijek novca
Vidi originalni članak

Sav novac od sklapanja spornog posla u aferi Planinska navodno je ostao upravo kod Stjepana Fiolića. Večernji list javlja kako Fiolić tijekom svog iskaza u Uskoku nije priznao da je nekome proslijedio dio od 62 milijuna kuna, koliko je zaradio prodajom svoje zgrade Vladi. Tužiteljstvo je Fiolića upozorilo i da mogu provjeriti tijek novca, na što im je on odgovorio da slobodno mogu provjeriti sve što im je rekao.

Podsjetimo, Stjepana Fiolića su uhitili u njegovoj kući u Maloj Mlaki zbog afere Planinska. Radi se o aferi u kojoj se spominje tvrtka Hypo leasing, koja je od Fiolića 2009. godine kupila zgradu u Planinskoj ulici u Zagrebu. Nakon toga su zgradu iznajmili Vladi, tj. Ministarstvu regionalnog razvoja, kojem je na čelu bio Petar Čobanković. Tadašnja potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor potpisala je Vladinu odluku o suglasnosti za sklapanje posla između Hypo leasinga i Ministarstva regionalnog razvitka.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Jagoda_1 03.05.2012.

    Ma fuj,sram neka ih bude .ako je drzava pravna i ustanovi svakome krivicu treba im sve oduzeti do nule i zatvoriti ih ,a poslije neka ispastaju .

  • ッi シ 03.05.2012.

    ovaj krade onaj krade pa kako da ne budemo u minusu i da ide struja,voda is sve vise i vise.. pa to treba njima sve uzeti taj novac, imovinu i na gacama ih ostaviti. Sramota.

  • zagrebcan 03.05.2012.

    ma lopova treba odma u zatvor kako je gadan

Komentiraj...
Vidi sve komentare