To je to što me zanima!

Fitch promijenio svoju odluku: Snizili nam prognozu rejtinga

Agencija za procjenu rejtinga promijenila je mišljenje te je tri mjeseca nakon objave kako je prognoza našeg rejtinga "stabilna", odlučila da je ona ipak negativna
Vidi originalni članak

Agencija za procjenu kreditnih rejtinga Fitch promijenila je mišljenje te je tri mjeseca nakon što je objavila kako je prognoza hrvatskog rejtinga "stabilna", odlučila da je ona ipak negativna, piše Dnevnik.hr.

Fitch je očito prije tri mjeseca povjerovao proračunskoj politici Hrvatske vlade no sada je odlučio svoju prognozu povući. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ludom 02.12.2012.

    Pa tko ima zakonsku mogućnost trošiti novac poreznih obveznika? Ja sigurno ne. Jedan sabornik koji sjedi tamo u klupi i "radi" dobije od 15 do 18 tisuća kuna na mjesec. A većina penzića ima mirovinu oko 1600 kn. Računica je jednostavna, nije li? 100 zastupnika puta 15 000 ili 100 penzića puta !600. Tu ne računam one penziće koji su (bez radnog staža) završili sa mirovinama od kojih boli glava. Tu izuzimam ljude koji su se istinski borili za ovu zemlju.Nadalje, tko troši silne dnevnice pod krinkom lobiranja za ovo ili ono? Tko koristi automobile u kakvima se ni gđa. Merkel ne vozika? Pazite, u metropoli nemamo samo državnu vlast nego skoro isti broj gradskih namještenika. A tko u ovoj državi (u krizi) još i dalje koristi sve "zakonske" povlastice, kao da smo država blagostanja? I na koncu, kako to riješiti? Postoji jedna jedina mogućnost, a ta je da jednostavno više ne izađemo na izbore. U tom slučaju stvara se nekakva krizna vlast, koja služi za osnovno funkcioniranje države. Nešto slično upravo radi MMF. Zato se političari i užasno boje MMF a. Građanima se ne bi u biti ništa drastično izmjenilo. Dakle sve to lijepo raspustiti i uvjeren sam da bi se polako stanje popravljalo.

  • konjina 30.11.2012.

    vrijeme da se krene

  • tomislav26 30.11.2012.

    Odgovarat će i oni pred narodom....sve ovo više lići na veleizdaju i pripremanje tla za velike igrače iz EU

Komentiraj...
Vidi sve komentare