To je to što me zanima!

Florence Hartmann zna tko je dao otrov generalu Praljku...

U PETAK NA KIOSCIMA Šokantne spoznaje bivše glasnogovornice Haškog suda Florence Hartmann o samoubojstvu generala i haškim optužnicama. Express donosi i priču o sudbini Milijana Brkića
Vidi originalni članak

Bivša glasnogovornica Haškog suda, svojeglava i neukrotiva Florence Hartmann, otkrila je u intervjuu za Express kako Tuđmana i Izetbegovića Haški sud nije, unatoč raširenoj predrasudi, nikad htio izvesti na optuženičku klupu!

Hartmann je u zapanjujućem intervjuu otkrila i detalje o dostavljanju otrova generalu Slobodanu Praljku, kao i priču o Anti Gotovini.

Sve je u novom Expressu, koji donosi i priču o sudbini Milijana Brkića, kojemu stručnjaci ovih dana daju manje šansi za oporavak nego Katedrali Naše Gospe u Parizu.

- Teško će se Milijan izvući iz ovoga - kaže njegov kolega.

- Uskoro će se ići na skidanje saborskog imuniteta pa će slučaj doći na sud, a on će se morati baviti samo time. Ocrnjen je, a morat će, po svemu sudeći, dati ostavku na mjesto zamjenika predsjednika HDZ-a, kao i na mjesto potpredsjednika Hrvatskog sabora - govori nam sugovornik iz HDZ-a blizak Brkiću.

Express u velikoj analizi donosi detalje o Plenkovićevu obračunu s cijelom mrežom jataka pozicioniranih u pravosuđu, SOA-i, MUP-u i drugim mjestima do kojih je dopirao njegov utjecaj.

- Živjela Kina! Živio komunizam! Živjela crvena zvijezda! Živjelo prijateljstvo dvaju naroda, a posebno ulaganje Kine u Hrvatsku - piše legenda hrvatskog TV novinarstva Miro Lilić pa nastavlja:

- Ovako se može opisati trodnevni boravak visoke kineske delegacije u Hrvatskoj. Svi su zabilježili posjet poslovne kineske žene Jiang Yu Kumrovcu, koja želi ulagati u Titov kompleks i gradnju hotela u Toplicama. HTV nije ni spomenuo Titovo ime, kojega gospođa iz Kine ističe kao poznati svjetski brend zbog kojeg i ulaže u Kumrovec...

Ostatak u Expressu, koji je na svim kioscima u petak!

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Kowalski1 19.04.2019.

    I btw, Praljak, Karadžić i Dudaković, sve ista bagra... Još kad osude Dudakovića, svi će bit svoj na svome.

  • Kowalski1 19.04.2019.

    Moš si mislit kolko je bio pošten kad je digo ruku na sebe. Pardon, nije digo ruku, već bocu...

  • strsljen2013 19.04.2019.

    Florence kada ćete privesti nekoga od USA vojnika koji su napravili kazneno djelo da ne kažemo mučili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare