To je to što me zanima!

FOTO Krkljanac na zagrebačkoj Ilici: 'Kaos je, svi trube, promet puštaju svakih desetak minuta'

Naime, u Ilici 242 u Zagrebu urušio se dio zgrade, privremeno je blokiran tramvajski promet i na snazi je posebna regulacija prometa Ilicom
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Ilici trenutno vlada prometni krkljanac. Naime, u Ilici 242 u Zagrebu urušio se dio zgrade. Neslužbeno doznajemo kako je prilikom radova na rekonstrukciji zgrade došlo do nepredviđenog urušavanja zgrade koja je 5-6 metara od Ilice. 

- Baš je kaos, svi trube, policija pušta promet svakih 10-ak minuta - kratko nam je rekao naš čitatelj.

S obzirom da prijeti daljnja opasnost urušavanja, radnici su privremeno blokirali tramvajski promet i na snazi je posebna regulacija prometa Ilicom. Na terenu je i policija. 

CESTE SU ZATVORENE ZBOG SNIJEGA UŽIVO Gužva na kolodvoru u Zagrebu: Svi su pohrlili na vlak

Čitatelj nam je poslao fotografije krkljanca u srijedu oko 16.30 i dodaje kako puštaju policija promet pušta svakih desetak minuta s obzirom na obližnje rušenje. Slična je situacija i na Google kartama.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • CastingCrouch 08.03.2023.

    eh da miki to vidi

  • Car.Mrgud 08.03.2023.

    Da...strašno...nego,jel ste vi iz redakcije ovog ajmoreć portala, čestitali onak, pošteno, na displeju ženama Dan žena? Ni jednog članka na kojem bismo im i mi, obični komentatori zaželjeli sretan njihov dan...izgleda da su klečavci postigli svoj cilj ilipak vam utjerali nekakav strah...

  • revoltiranstoposto 08.03.2023.

    Prometni krkljanac ili gužva da, ali kaos se, gospodo novinari, tu ne uklapa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare