To je to što me zanima!

FOTO Obračun bio dogovoren? Policija je spriječila tučnjavu u N. Zagrebu, preselili se u centar

Policajci su dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Lokomotive i Hajduka, u centru Zagreba je došlo do većeg navijačkog obračuna u kojem su se bacale baklje, a  huligani su se mlatili i palicama. Policija je izvijestila kako su na terenu, a ubrzo su i na svojim stranicama objavili da je sve krenulo još u 10 ujutro. 

Kako navode, građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sloboštini koje su maskirane te imaju bejzbolske palice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po dojavi, policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više ljudi koji su odbacili drvene palice i dali se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima.

Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta.

Na mjestu obračuna policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene.

Kroz ovakvo postupanje policije spriječen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali sudjelovati.


 
Danas s početkom u 15 sati na Nogometnom stadionu Zagreb u Kranjčevićevoj ulici igra se nogometna utakmica između NK Lokomotiva i HNK Hajduk.

INTERVENIRALA POLICIJA VIDEO Neredi u Zagrebu: Uoči utakmice Lokomotiva-Hajduk tukli se huligani, bacali baklje

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kormilar 30.10.2022.

    To je ta Hrvatska za koju smo se borili; jedan dio mladih se međusobno opija, drogira i tuče, a treći odlaze u dijasporu! HDZ zna!

  • 30.10.2022.

    Koliko ih se vraćalo iz prve smjene a koliko iz druge a koliko iz noćne????

  • kaj te briga2 30.10.2022.

    Nisam znao da je Park Mladenaca u slobostini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare