To je to što me zanima!

FOTO Prizori užasa kod Valpova: Automobili potpuno smrskani, u frontalki poginuo muškarac

Život je izgubio muškarac (32), a vozač iz drugog automobila (48) i suvozačica (56) prevezeni u KBC Osijek
Vidi originalni članak

U subotu kasno navečer u Valpovu je došlo do teške prometne nesreće, a u sudaru dva automobila poginuo je jedan muškarac.

Iz policije su potvrdili kako je oko 22.27 sati u Valpovu na državnoj cesti život izgubio 32-godišnji hrvatski državljanin, a vozač iz drugog automobila, 48-godišnji hrvatski državljanin i 56-godišnja suvozačica, također hrvatska državljanka, zadobili su ozljede te su prevezeni u KBC Osijek.

U intervenciji su sudjelovalo i vatrogasci DVD Valpovo.

- Na intervenciju izlazimo s navalnim vozilom, autocisternom i pickupom te 11 vatrogasaca. Odmah po dolasku pristupili smo izvlačenju dvije ozlijeđene osobe iz auta koristeći hidraulički alat. Nažalost jedna osoba je smrtno stradala - priopćili su.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Nikolinanina24 23.06.2022.

    Sram vas i stid bilo takve gadosti pisat.Ne znate sta se dogodilo onda ni nemojte napamet pricat.Nikakav alkohol nije bio u pitanju. Decko je poginio dok je obavljao svoj posao! Nikakvo “divljanje” po cesti kako odma vecina i govori cim se dogodi ovako nesto. Zapravo nije ni bitno sta se dogodilo. Njega vise nema..To samo on zna sta je bilo i to ce on ponjeti sa sobom.Najlakse je osudjivat i pljuvat covjeka, nemojte mislit da se to vama ne moze dogodit. Danas si tu sutra nisi. Nesrece se dogadjaju u sekundi!

  • Biblija Dino 20.06.2022.

    A nije bio crni bmw ,, eno Mile maše opsajd je bio ,,,

  • Saturnia Pyri 19.06.2022.

    Lijepo je biti covjek sa dusom... sa osjecajem za druge... primiti nazad tu istu ljubav... prekratko smo na ovom svijetu da bismo mrzili, pljuvali, vrijedjali... pazimo jedni na druge... poklonimo osmjeh, ruku... ne znamo kad nam je zadnje... budimo bolji jedni prema drugima, obratimo vise pozornosti... netko je u boli, netko je izgubio dragu osobu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare