To je to što me zanima!

FOTO Stotine Mostaraca su se poklonile žrtvama Vukovara

Nakon večernjih misa s upaljenim svijećama vjernici su u mimohodu iz više crkava stigli do mostarske Vukovarske ulice duž koje su zapaljene stotine svijeća, a najviše ispred središnjeg spomen križa
Vidi originalni članak

Stotine Mostaraca okupile su se u subotu navečer u Vukovarskoj ulici gdje su zapalili svijeće ispred središnjeg spomen obilježja, te se molili za žrtve Vukovara i Domovinskog rata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon večernjih misa s upaljenim svijećama vjernici su u mimohodu iz više crkava stigli do mostarske Vukovarske ulice duž koje su zapaljene stotine svijeća, a najviše ispred središnjeg spomen križa. 

Tamo je molitvu predvodio velečasni Pero Miličević. U kratkome je obraćanju pozvao vjernike da se prisjete svih branitelja koji su dali živote za slobodu u Domovinskome ratu. 

Članovi Hrvatske kulturne zajednice Troplet su podno jubilejskoga križa na brdu Humu zapalili baklje odajući počast povodom 32. godišnjice hrvatske žrtve Vukovara i Škabrnje, te obljetnice uspostave Hrvatske zajednice HercegBosne. 

Navijačka skupina mostarskog Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog priključila se obilježavanju godišnjice vukovarske tragedije. Kod središnjeg križa poklonili su se svim žrtvama Domovinskoga rata. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mudrac22 19.11.2023.

    Hvala svakome , ma gdje bio , koji se na ove dane sjecaju Vukovara i Skabrnje . Hvala za svaku molitvu i upaljenu svijecu .

  • 18.11.2023.

    Komsic na aparatim

Komentiraj...
Vidi sve komentare