To je to što me zanima!

FOTOGALERIJA Mlatili dječake, sad skrivaju lice: Huligane u Vukovaru odveli na ispitivanje

Privedeni su sakrili lica, a najmanje jedan od njih bio je u zatvoru u Grčkoj zbog navijačkih nereda od prošlog ljeta u Ateni
Vidi originalni članak

Policija danas kod suca u Vukovaru privodi uhićene muškarce koje se dovodi u vezu s premlaćivanjem skupine dječaka u Vukovaru.

Podsjetimo, u subotu navečer 6. siječnja skupina mladića, pripadnika Bad Blue Boysa, pretukla je skupinu od šest 15-godišnjih dječaka u centru Vukovara kod mosta Jean-Michela Nicoliera. Dječacima su zadali više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela nanijevši im teške tjelesne ozljede.

Policija je u ponedjeljak pronašla i uhitila 23-godišnjaka kojem su odredili i istražni zatvor. U utorak su uhitili još trojicu napadača, a iz vukovarske policije rekli su medijima kako su se napadači skrivali u jednom apartmanu u Vukovaru.

Pojavili su se navodi da je jutros uhićena još jedna osoba koju dovode u vezu s premlaćivanjem, ukupno je to peti privedeni od ponedjeljka.

Kako su 24sata prva objavila prije tri dana, najmanje jedan napadač bio je u grčkom zatvoru zbog navijačkih nereda u Ateni koji su izbili u kolovozu prošle godine.

- Uhićenici će biti predani pritvorskom nadzorniku nakon čega će biti određeno njihovo ispitivanje pred Općinskim državnim odvjetništvom. Državni odvjetnik će odlučiti hoće li sucu istrage predložiti određivanje istražnog zatvora. Ako se to dogodi, sudac istrage će zakazati ročište, izjavio je za HRT Davor Ćavar, odvjetnik jednog od uhićenih. 

Idi na 24sata

Komentari 261

  • Jelena_B. 11.01.2024.

    Za ove koji vole tući djecu, najpoštenije bi bilo organizirati neku ultimate fight borbu. Tukli bi se između sebe, a meč bi imao samo dva pravila. 1. Nema pravila, sve je dozvoljeno.2. Iz ringa možeš izaći samo ako si živ.

  • KurtaKinte 11.01.2024.

    Dali se itko zapito kako je Vukovarcima Hrvatima ziviti u Vukovaru gdje 98%policije Srpske nacionalnosti ovo sto se desilo u BiH desava se i u Vukovaru stanje se popravilo malo otkad je Europa tu pa prate sta se u novinama desava

  • žajo starcevix 11.01.2024.

    Znaci jaki su kad ih 100 ili kad tuku klince..

Komentiraj...
Vidi sve komentare