To je to što me zanima!

FOTO Turudića čuvaju policajci, dvojica ga pratila u Zagrebu

Istraga još ne otkriva tko je pucao u njegovo vozilo, ali Turudić ima danonoćnu zaštitu
Vidi originalni članak

Dva policajca u civilu pratila su u utorak novog glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića dok je šetao središtem Zagreba, na Trgu bana Josipa Jelačića. 

Turudić je inače pod danonoćnom policijskom zaštitom. Čuvaju ga dva policajca koji su privremeno zaduženi za njegovo osiguranje. 

DVA METKA U AUTU Turudiću vratili propucani auto. I dalje se ne zna tko je pucao...

Zaštitu je dobio, nakon što su u njegovu vozilu pronašli dva metka. U istrazi još nema pomaka, i dalje se ne zna kako su meci završili u vozilu koje su mu u međuvremenu vratili.

Ipak, ranije je potvrđeno da su i Ured predsjednika Republike i Ured predsjednika Vlade imali informaciju o tome kako je Turudićev automobil propucan mjesec dana prije prijave. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Pop na Fruli 16.04.2024.

    Toliko suspektog ponašanja do sada teško da može "progutati" i najrazvijenija demokracija. Ne treba nabrajati što i kako je "pakirao" odgovore u javnosti i pred saborskim odborom. ...........HDZe je guranjem njega učinio veliku uslugu javnosti.........A di je nestala Radost???.....Butko i njegova kravica ?

  • an7pohr 16.04.2024.

    Poštenome ne treba zaštita. To su novi hvatači metaka, da nebi drugi mjesec turudu na rentgenu utvrdili strana tijela u tkivu?

  • kakobudebitce 16.04.2024.

    Kad ce Policija cuvat posten Narod cuvanje ovakvih je znak da nesto u Drzavi nije u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare